Posted on

Postage Terakhir Raya 2016

Salam Ramadhan semua,

Hari ini adalah hari terakhir untuk pengeposan sempena Raya 2016. Alhamdulillah kami masih menerima pembelian sehingga 12 tengah malam & akan buat pengeposan pada 9 pagi. Terima kasih kepada yang mempercayai Kimina untuk persiapan Raya anda tahun ini.

Mulai hari ini (29 Jun) hingga 10 Julai, Kimina akan cuti Raya. Kami masih boleh dihubungi melalui Whatsapp, Facebook Page (Kimina), Instagram (@kimina.fabric), Shopee (@kimina.fabric) & website (kimina.com.my), tapi mungkin akan ada kelewatan untuk respon. Kami masih menerima order, tapi hanya akan buat pengeposan bermula 11 Julai.

Ada beberapa soalan yang selalu kami terima dah pelanggan yang kami boleh terangkan di sini:

  1. Kenapa saya terima 2 bungkusan/parcel walaupun saya order sekali sahaja?

Kimina sebenarnya diasaskan oleh 2 orang pengasas yang berada di KL & Terengganu. Stok kami juga dibahagikan kepada 2, jadi pembungkusan bergantung kepada stok & order. 

      2. Kalau dapat 2 parcel, adakah saya kena bayar 2 kali postage fee?

Tidak. Kimina akan tanggung 🙂

3. Tudung Amaris yang Kimina jual ni Original ke?

Ye, semua tudung Amaris (Bawal & Instant) adalah original. Kimina sendiri pilih & beli dari HQ, jadi jangan risau. Setiap tudung kami ada tag/cop Amaris & kami bungkus dalam plastik Amaris.

4. Kalau bayar harini bila Kimina pos?

Setiap pembelian akan kami poskan keesokan harinya (hari bekerja). Kimina kan beroperasi di 2 negeri, jadi kami masih pos hari Jumaat, Sabtu & Ahad. Walaubagaimanapun, ianya bergantung kepada lokasi stok.

Rasanya ini sahaja yang dapat kami kongsikan harini. Mungkin kami akan tambah lagi dari masa ke semasa.

signature-kim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *